Rob Dassen Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van bestaande woningbouw in het economische groeigebied tussen Maastricht en Stein. Ons kantoor beschikt over meerdere makelaars (Beëdigd, Register Makelaars) welke elk in hun eigen gebied gespecialiseerd zijn.

Wij zijn een familiebedrijf en onderhouden intern zéér korte lijnen waardoor wij constant op de hoogte blijven van hetgeen zich afspeelt bij het pand.

Ook vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden en u niet als een nummer te behandelen. Daarom werken wij met alle plezier en energie, dat is al meer dan 30 jaar de kracht van ons kantoor en medewerkers.

Er intensief contact onderhouden wordt met de grote bedrijven in ons werkgebied in verband met nieuw personeel dat zich wil vestigen of herplaatsing in deze regio

Wij beschikken over een enorme databank met woningzoekenden. Uw woning wordt bij verkoop direct onder de aandacht gebracht van deze zoekenden via een mailing met een uitgebreide presentatie

Er intensief contact onderhouden wordt met de diverse aankopende makelaars die actief zijn in ons werkgebied

Op internet geadverteerd wordt op: dassen.nl, funda.nl, huislijn.nl, jaap.nl, huizenvinder.nl, zoekallehuizen.nl en huizenzoeker.nl.
Uw woning gepresenteerd wordt op onze drukbezochte website.

Ons kantoor lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), dit is hét A-merk binnen de makelaardij. (dit betekent voor de verkoper én de aankoper een kwaliteitsgarantie. O.a. door een onafhankelijk tuchtcollege en permanente educatie voor onze makelaars)

Wij zijn uitstekend bereikbaar voor u

Rob Dassen Makelaardij is u graag persoonlijk van dienst!